tapahtumia / kuulumisia / mielenkiintoisia vieraita matkan varrelta

 

Isä Andreas Valamon Luostarista Heinävedeltä on meidän pitkäaikainen ystävämme. Hänen kanssaan käymme mielenkiintoisia keskusteluja. Konttorivahtimme Jekkukin saa joka kerta hellää huolenpitoa.

__________________

Olimme mukana vuonna 2013 yle TV 1  Pelastetaan Duunit Ohjelmasarjassa 2014 !

Jaksoja nauhoitettiin vuoden 2013 keväästä syksyyn 6 jaksoa. Perheemme ja yrityksemme valittiin mukaan ohjelmaan, emmekä ole katuneet tätä mukaan lähtemistä päivääkään. Oli mahtava seurata tv kameramiesten ja muidenkin avustajien työskentelyä, tämä avasi silmät tv maailmaan. Nyt itse katsomme tv:tä aivan eri silmällä. ;0)

Kiitokset kaikille kannustuksesta ja mahtavista viesteistänne. Positiivista palautetta saimme paljon jo alkuvuodesta kun sarja ensimmäisen kerran esitettiin.

ihmisiä on keskustelupalstoilla hämmästyttänyt meidän perheen välillä niin lapsellinen ja hassukin käytös, sekä minun Tatjaanan kielenkäyttö, sanonpa vaan että aitous se on mikä pitäisi jokaisen ihmisen muistaa. Älä esitä ole sellainen kuin olet, näin mekin teimme ja katsojat saivat nähdä kuinka perheyrityksessämme itketään ja nauretaan sekä riidellään. Olemme ehkä erilainen perhe mutta välittävä ja toisistaan huolehtiva sellainen.