Lisää yrityksestämme

 

Yrityksemme arvot:  

 

Mielestämme yrityksen menestystä voidaan mitata muillakin kuin taloudellisilla arvoilla, esim. työympäristöllä, työssä viihtymisellä, asiakastyytyväisyydellä sekä muilla sosiaalisilla arvoilla ! Pyrkimyksenämme on, että kaikki yrityksen työntekijät ovat yhtä suurta perhettä.

Kasvavan henkilöstömäärän kanssa tämän ideologian noudattaminen on haasteellista, mutta mielestämme olemme onnistuneet siinä mainiosti.

Vaalimme siis pehmeitä arvoja. Tässä kovassa maailmassa tahdomme pitää omasta tyylistämme kiinni.

 
 

Henkilöstö:

 

Tuotannossamme on monipuolisia ammattiosaajia yli 30 henkilöä. Toimihenkilöitä Rst-Lapit Oy:n kanssa yht. 5 henkilöä. Tämän sisukkaan henkilöstömme kanssa on hyvä jatkaa työntekoa ja asiakkaiden palvelua.

 

 

 

 

 

Historia "pähkinän kuoressa":

Yrityksemme perustaja on Erkki Lappi. 

80-luvulla  "Eki"  toimi monessa mukana, kuten nykyisinkin. Pitämillään kanoottikursseilla hän huomasi miten hankalaa on saada yksityishenkilönä kursseille raaka-aineita. Hän päätti perustaa vuonna 1981 Tmi Ekin Muovin jonka puitteissa raaka-aine hankintakin onnistui helpommin. Pikkuhiljaa kiinnostus lujitemuovin saloihin vei miehen mennessään. Lujitemuovitöitä alettiin tekemään pikkuruisessa vanhassa kyläsepän pajassa (n.100 m2).

Teollinen toiminta aloitettiin tässä pikku- pajassa 1985 ja ensimmäisiä tuotteita olivat  ase-ja soitinkoteloiden tukirakenteet, sekä palopostin suojat. Myös ensimmäinen työntekijä palkattiin samana vuonna. Vuonna 1987 yhtiömuodoksi muutettiin Ky, mukaan tuli myös Ekin vaimo Pirkko "Pike".

Vuonna 1988 päätettiin pistää lisää vaihdetta silmään ja rakennettiin viereiselle tontille isompi teollisuushalli. Lisää henkilöitä palkattiin ja tuotanto alkoi pörräämään mukavasti. 1991 lama iski myös meidän tontille ja Ekille tuli hänen omien sanojensa mukaan "toinen oppikoulu" elämäänsä. Huoli vasta palkattujen henkilöiden elannosta oli kova ja vasta rakennetut kiinteistöt lainoineen painoivat mieltä. Lamasta onneksi selvittiin sinnikkyydellä ja työntekijöiden koulutusohjelmilla. Vuonna 1996 Ekin Muovin yhtiömuodoksi vaihdettiin Oy, joka on yhtiömuotona edelleen. 

Vuodet ovat vierineet ja asiakkaita on kaikeksi onneksi riittänyt. Uusien tuotteiden laajeneva kirjo ja alan kehitysprojektit ovat saaneet yrityksen kasvamaan pinta-alaltaan jo yli  5000 m2 kokoiseksi tuotantotilaksi. Laajennuksia olemme vuosien varrella tehneet vuosina 2001, 2007 sekä viimeisin 2010. Yllä olevasta ilmakuvasta voi hyvin havainnollistaa kuinka laajennukset ovat tulleet. Pienin osio on vuoden 1988 hallirakennus,sitten vuoden 2001 laajennus, sen jälkeen viimeisestä osiosta puolet rakennettu  2007 ja vielä toinen mokoma lisää vuonna 2010. 

Eki on toiminut Ekin Muovin toimitusjohtajana vuosina 1981- 2012 ja omistajana vuodesta 1981-edelleen. Tällä hetkellä hän on hallituksen puheenjohtajana sekä tuotekehitysjohtajana mikä sopii Ekin "pelle pelottoman"-luonteelle kuin nenä päähän.

Vuoden 2013  alussa tehtiin Ekin Muovissa muutoksia. Yhtiön toimitusjohtajaksi siirtyi Ekin tytär Tatjaana. Omistukseenkin tuli samalla muutoksia, nyt yhtiön omistajina ovat Erkki Lappi, Tatjaana Lappi sekä pikku osuudella myös Werneri Lappi  (Petri ja Tatjaana Lapin poika, Ekin ja Piken" silmäterä, kullannuppu")

Hyvien asiakkaidemme, osaavan henkilöstömme ja yhtä pitävän perheemme voimin teemme kovasti työtä tänäkin päivänä, että saamme pidettyä pyörät pyörimässä ja "Duunit Pelastettua" rakkaassa Suomen maassamme !