Uutiset & Vieraat

tapahtumia / kuulumisia / mielenkiintoisia vieraita matkan varrelta

__________________________

 

Olimme mukana Alihankinta Messuilla 15.9.-17.9.2015 Tampereen Messukeskuksessa.

Suur Kiitos kaikille osastollamme vierailleille, jälleen kerran oli mukava jutustella kanssanne !

Mukavaa ja iloista vuoden jatkoa kaikille teille !  T.Tatjaana, Petri, Erkki

__________________

Isä Andreas Valamon Luostarista Heinävedeltä on meidän pitkäaikainen ystävämme. Hänen kanssaan käymme mielenkiintoisia keskusteluja. Konttorivahtimme Jekkukin saa joka kerta hellää huolenpitoa.

__________________

Olimme mukana  Alihankinta Messuilla 16.9-18.9.2014 Tampereen Messukeskuksessa. Kiitos kaikille osastollamme vierailleille, oli ilo ja kunnia keskustella kanssanne ! Pidetään yhteyttä jatkossakin !!  Messuilla mukana olivat Erkki, Petri ja Tatjaana  

Kuvassa Tatjaana ja Petri

Messuosastomme, värikäs kuten mekin :0)

__________________

Olimme mukana yle TV 1  Pelastetaan Duunit Ohjelmasarjassa 2014 !

Jaksoja nauhoitettiin vuoden 2013 keväästä syksyyn 6 jaksoa. Perheemme ja yrityksemme valittiin mukaan ohjelmaan, emmekä ole katuneet tätä mukaan lähtemistä päivääkään. Oli mahtava seurata tv kameramiesten ja muidenkin avustajien työskentelyä, tämä avasi silmät tv maailmaan. Nyt itse katsomme tv:tä aivan eri silmällä. ;0)

Kiitokset kaikille kannustuksesta ja mahtavista viesteistänne. Positiivista palautetta saimme paljon jo alkuvuodesta kun sarja ensimmäisen kerran esitettiin.

ihmisiä on keskustelupalstoilla hämmästyttänyt meidän perheen välillä niin lapsellinen ja hassukin käytös, sekä minun Tatjaanan kielenkäyttö, sanonpa vaan että aitous se on mikä pitäisi jokaisen ihmisen muistaa. Älä esitä ole sellainen kuin olet, näin mekin teimme ja katsojat saivat nähdä kuinka perheyrityksessämme itketään ja nauretaan sekä riidellään. Olemme ehkä erilainen perhe mutta välittävä ja toisistaan huolehtiva sellainen.

Toivotamme kaikille tämän lukeneille kaikkea hyvää tulevaisuudessa!